Η πρώτη κλινική αντιφθειρικής θεραπείας στην Ελλάδα!


Προϊόντα Pupilo

 

 

Χτένα pupilo για ψείρες και κόνιδες

Lice Fairy Comb Χτένα για Ψείρες & Κόνιδες


Τιμή Πώλησης: 15,00 €

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Ρωτήστε μας για το Προϊόν
PDFΕκτύπωσηEmail

Η χτένα PUPILO για ψείρες και κόνιδες είναι μία ιατρική συσκευή που επιτρέπει μέσω των στενά κατανεμημένων δοντιών της, και των αυλάκων που εμπεριέχονται σε αυτά, την πλήρη αφαίρεση των ψειρών και των αυγών τους (κόνιδες), τα οποία είναι κολλημένα στα μαλλιά.

Οι προσφάτως  εναποθετημένες κόνιδες βρίσκονται 1 έως 2 χιλιοστά από τις ρίζες και μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με το χτένισμα κατευθείαν στη ρίζα της τρίχας. Τα αυγά που βρίσκονται σε απόσταση ενός εκατοστού περίπου από τη ρίζα είναι συνήθως άδεια και λευκά, επειδή οι προνύμφες έχουν ήδη εκκολαφθεί.

Καθαρίστε την ειδική αντιφθειρική χτένα με μία βούρτσα κρατώντας την κάτω από τρεχούμενο νερό, βουρτσίζοντας από την λαβή προς την άκρη των δοντιών της χτένας. Εάν θεωρήσετε απαραίτητο, απολυμάνετε την αντιφθειρική χτένα PUPILO μέσα σε βραστό νερό για περίπου 1 λεπτό της ώρας.

Σημαντικές σημειώσεις:
Χρησιμοποιήστε την χτένα Pupilo με μεγάλη προσοχή. Λόγω της πολύ μικρής απόστασης μεταξύ των δοντιών μπορεί να προκύψει ελαφρά τριχόπτωση. Σε τυχόν περίπτωση που υπάρχουν εξανθήματα ή τραύματα επί της κεφαλής συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Η αντιφθειρική χτένα Pupilo δεν πρέπει να αφήνεται στα χέρια των παιδιών. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για τον προβλεπόμενο σκοπό και μόνο σε ανθρώπους.

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50 €

+30 2311 246 800

Τηλεφωνικές Παραγγελίες εντός του Ωραρίου της Κλινικής

Είστε Κάτοχος της Κάρτας Pupilo;

Επωφεληθείτε τα Προνόμια της!

Κάντε Εγγραφή, Επικυρώστε την Κάρτα σας & Εκμεταλλευτείτε τα Προνόμια της