Η πρώτη κλινική αντιφθειρικής θεραπείας στην Ελλάδα!

Τρόποι Πληρωμής

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

Αντικαταβολή
Πληρώνετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων από τον διανομέα courier, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει (έξοδα αντικαταβολής: 3 €)

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω κατάθεσης ή μεταφοράς χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (σε τραπεζικό κατάστημα ή μέσω e-banking):

  • Eurobank
    IBAN: GR 4202 604 090 000 200 200 248 890
  • Alpha Bank
    IBAN: GR 69 0140 4870 4870 0200 2004 416

Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Για την εκτέλεση της παραγγελίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει επιβεβαιωθεί η εξόφλησή της. Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων μεταξύ λογαριασμών που τηρούνται σε διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη.

Μέσω PayPal
Πληρώνετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του PayPal, είτε έχετε λογαριασμό, είτε απευθείας δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας σας. Οι συναλλαγές σας θα γίνουν με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) που συνεπάγεται ότι το pupilo-lice-clinic.gr δεν κρατάει δεδομένα της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας.

Πληρωμή στο Κατάστημα
Πληρώνετε μετρητοίς ή με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (πλην American Express και Diners) κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα (Τσιμισκή 99 - Θεσσαλονίκη).